Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00 / Škola vaření

Popis akce
Přeneste se do Říma s šéfkuchařem Tomášem Juříkem a objevte autentické recepty věčného města. Naučíte se připravit slavné bucatini all’Amatriciana, křehkou saltimboccu a jemné římské artičoky. Kurz je plný intenzivních chutí a tradičních technik, které dělají římskou kuchyni nezapomenutelnou.
!!! K DISPOZICI JE POSLEDNÍ VOLNÉ MÍSTO !!!

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Pá 21. 3. - Ne 23. 3. 2025
Tematické akce

Primi piatti – VYPRODÁNO
Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření

Chřestová sezóna
Neděle 25. 5. 2025, 17:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Pá 30. 5. - Ne 1. 6. 2025
Tematické akce

