Římská kuchyně

Neděle 23. 3. 2025, 17:00 / Škola vaření

Římská kuchyně

Popis akce

Přeneste se do Říma s šéfkuchařem Tomášem Juříkem a objevte autentické recepty věčného města. Naučíte se připravit slavné bucatini all’Amatriciana, křehkou saltimboccu a jemné římské artičoky. Kurz je plný intenzivních chutí a tradičních technik, které dělají římskou kuchyni nezapomenutelnou.

!!! K DISPOZICI JE POSLEDNÍ VOLNÉ MÍSTO !!!

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 23. 3. 2025, 17:00

Místo konání

Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

Objednávka

Akce proběhne už dnes a není proto možné ji objednat on-line.

V případě zájmu nám prosím zavolejte.

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pá 21. 3. - Ne 23. 3. 2025
Tematické akce

Primi piatti – VYPRODÁNO

Primi piatti – VYPRODÁNO

Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření

Chřestová sezóna

Chřestová sezóna

Neděle 25. 5. 2025, 17:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pá 30. 5. - Ne 1. 6. 2025
Tematické akce