La Cucina Italiana – vyprodáno
proběhlo 23. ledna 2022 / Škola vaření

Popis akce
Společně s šéfkuchařem Františkem Pospíšilem se naučíme, jak připravit speciální druh těstovin na způsob lasagní - cannelloni. Dále se naučíme italské závitky involtini a králíka v úpravě cacciatore. Samozřejmě nebude chybět ani sladká tečka v závěru kurzu.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 23. ledna 2022
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu
Úterý 14. 2. 2023
Degustace, Tematické akce

Antipasti & tapas – vyprodáno
Neděle 19. 2. 2023, 17:00
Škola vaření

Chutě a vůně orientu – vyprodáno
Neděle 26. 3. 2023, 17:00
Škola vaření

Sladkovodní ryby
Neděle 23. 4. 2023, 17:00
Škola vaření

