La Cucina Italiana – vyprodáno

Neděle 23. 1. 2022, 17:00 / Škola vaření

La Cucina Italiana – vyprodáno

Popis akce

Společně s šéfkuchařem Františkem Pospíšilem se naučíme, jak připravit speciální druh těstovin na způsob lasagní - cannelloni. Dále se naučíme italské závitky involtini a králíka v úpravě cacciatore. Samozřejmě nebude chybět ani sladká tečka v závěru kurzu.

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 23. 1. 2022, 17:00

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Tradiční vepřové hody

Tradiční vepřové hody

So 4. 12. - Ne 5. 12. 2021
Venkovní akce

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Čtvrtek 9. 12. 2021, 18:00
Tematické akce

Silvestrovské menu

Silvestrovské menu

Pátek 31. 12. 2021, 17:00
Degustace

Francouzská kuchyně – poslední volné místo

Francouzská kuchyně – poslední volné místo

Neděle 20. 2. 2022, 17:00
Škola vaření