Pasta & risotto – vyprodáno

Neděle 12. 5. 2024, 17:00 / Škola vaření

Pasta & risotto – vyprodáno

Popis akce

Italská klasika, která funguje již řadu staletí. S šéfkuchařem Bistra Helen Tomášem Juříkem, který je specialista na kuchyni Apeninského poloostrova, se naučíte tradiční postupy přípravy těstovin a risotta i recepty, které jste zatím nevyzkoušeli.

*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 12. 5. 2024, 17:00

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 990 Kč (se zástěrou 3 390 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Lobster Food Fest

Lobster Food Fest

Sobota 18. 5. 2024, 11:00
Venkovní akce

Shrimps & mussels

Shrimps & mussels

Neděle 16. 6. 2024, 17:00
Škola vaření

Středomořské grilování

Středomořské grilování

Neděle 28. 7. 2024, 16:00
Škola vaření

Toskánsko na grilu

Toskánsko na grilu

Neděle 25. 8. 2024, 16:00
Škola vaření