Pasta & risotto – vyprodáno
Neděle 12. 5. 2024, 17:00 / Škola vaření
Popis akce
Italská klasika, která funguje již řadu staletí. S šéfkuchařem Bistra Helen Tomášem Juříkem, který je specialista na kuchyni Apeninského poloostrova, se naučíte tradiční postupy přípravy těstovin a risotta i recepty, které jste zatím nevyzkoušeli.
*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 990 Kč (se zástěrou 3 390 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Lobster Food Fest
Sobota 18. 5. 2024, 11:00
Venkovní akce
Shrimps & mussels
Neděle 16. 6. 2024, 17:00
Škola vaření
Středomořské grilování
Neděle 28. 7. 2024, 16:00
Škola vaření
Toskánsko na grilu
Neděle 25. 8. 2024, 16:00
Škola vaření