Shrimps & mussels

proběhlo 16. června 2024 / Škola vaření

Shrimps & mussels

Popis akce

To nejlepší z plodů moře s šéfkuchařem Lobster Family restaurant Františkem Pospíšilem. Naučíte se, jak připravit syrové i tepelně upravené ústřice, vyzkoušíte si italskou klasiku fritto misto, odnesete si recept na pastu s mušlemi nebo na krevety na víně. A nejen to. Náš tým vás zasvětí do triků a vychytávek, se kterými pak zazáříte na příští středomořské párty.

*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 16. června 2024

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

3 290 Kč (se zástěrou 3 690 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Tradice Emilia Romagna

Tradice Emilia Romagna

Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření

Chutě Lombardie

Chutě Lombardie

Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření

Římská kuchyně

Římská kuchyně

Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření

Primi piatti

Primi piatti

Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření