Kuchyně Sardinie

Neděle 8. 9. 2024, 17:00 / Škola vaření

Kuchyně Sardinie

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Sardinie je sice italský ostrov, má ale svoji specifickou kuchyni. Základem jsou samozřejmě ryby, mořské plody a zelenina, ale místní také milují maso a zvěřinu. Tato škola vaření vás posune v umění gastronomie zase o kus dál. Zvláště pod vedením našeho šéfkuchaře Františka Pospíšila, který se na Sardinii pravidelně vrací.

    Naučíte se: Sardskou rybí polévku; Fregolu s mořskými plody; Křepelky s fíky a nádivkou z fenyklu a brambor; Dušeného mořského vlka s opečeným chlebem pane carasau a bottargou.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 8. 9. 2024, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Pasta & risotto – vyprodáno

    Pasta & risotto – vyprodáno

    Neděle 12. 5. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Lobster Food Fest

    Lobster Food Fest

    Sobota 18. 5. 2024, 11:00
    Venkovní akce

    Shrimps & mussels

    Shrimps & mussels

    Neděle 16. 6. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Středomořské grilování

    Středomořské grilování

    Neděle 28. 7. 2024, 16:00
    Škola vaření