Česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno

proběhlo 17. dubna 2022 / Škola vaření

Česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno

Popis akce

Naučíte se tradiční české recepty v moderní úpravě, kterými oslníte každého strávníka. Po tomto kurzu zvládnete připravit výtečný konfit z králíka, neodolatelnou špenátovou polévku a skvělého candáta. Největší peckou na závěr bude tradičně netradiční žemlovka.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 17. dubna 2022

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Lovecká sezóna – vyprodáno

Lovecká sezóna – vyprodáno

Neděle 15. 10. 2023, 17:00
Škola vaření

Prémiové maso & ryby

Prémiové maso & ryby

Neděle 29. 10. 2023, 17:00
Škola vaření

Sushi class

Sushi class

Neděle 5. 11. 2023, 17:00
Škola vaření

Seafood party

Seafood party

Neděle 19. 11. 2023, 17:00
Škola vaření