Česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno
proběhlo 17. dubna 2022 / Škola vaření

Popis akce
Naučíte se tradiční české recepty v moderní úpravě, kterými oslníte každého strávníka. Po tomto kurzu zvládnete připravit výtečný konfit z králíka, neodolatelnou špenátovou polévku a skvělého candáta. Největší peckou na závěr bude tradičně netradiční žemlovka.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 17. dubna 2022
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Maso – Oheň – Chianti
Pátek 19. 8. 2022, 18:00
Degustace, Tematické akce

Toskánské grilování
Neděle 21. 8. 2022, 17:00
Škola vaření

Pasta, gnocchi, risotto – vyprodáno
Neděle 18. 9. 2022, 17:00
Škola vaření

Maso – Oheň – Chianti
Pátek 23. 9. 2022, 18:00
Degustace, Tematické akce

