Zvěřina z našich lesů
Neděle 24. 11. 2024, 17:00 / Škola vaření
Popis akce
Zvěřina není jen kančí se šípkovou nebo srnčí guláš. Chcete se naučit postupy, techniky a vychytávky, jak připravit lesní zvěř trochu jinak? Pak si tuto školu vaření určitě nenechte ujít. Kurz vede náš šéfkuchař Tomáš Juřík, který vám během pár hodin ukáže, jak se popasovat s jelenem, kancem i daňkem. A na závěr se naučíte sezónní dýňové tiramisu.
Naučíte se: Tataki z jelena s meruňkovým chutney, jalovcem a rakytníkem; Maltagliati s kančím ragú; Hřbet z daňka s černým kořenem, čokoládou a amarena třešněmi; Dýňové tiramisu.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Pasta & risotto – vyprodáno
Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Škola vaření
Lobster Food Fest
Sobota 18. 5. 2024, 11:00
Venkovní akce
Shrimps & mussels
Neděle 16. 6. 2024, 17:00
Škola vaření
Středomořské grilování
Neděle 28. 7. 2024, 16:00
Škola vaření