Zvěřina z našich lesů

Neděle 24. 11. 2024, 17:00 / Škola vaření

Zvěřina z našich lesů

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Zvěřina není jen kančí se šípkovou nebo srnčí guláš. Chcete se naučit postupy, techniky a vychytávky, jak připravit lesní zvěř trochu jinak? Pak si tuto školu vaření určitě nenechte ujít. Kurz vede náš šéfkuchař Tomáš Juřík, který vám během pár hodin ukáže, jak se popasovat s jelenem, kancem i daňkem. A na závěr se naučíte sezónní dýňové tiramisu.

    Naučíte se: Tataki z jelena s meruňkovým chutney, jalovcem a rakytníkem; Maltagliati s kančím ragú; Hřbet z daňka s černým kořenem, čokoládou a amarena třešněmi; Dýňové tiramisu.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 24. 11. 2024, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Pasta & risotto – vyprodáno

    Pasta & risotto – vyprodáno

    Neděle 12. 5. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Lobster Food Fest

    Lobster Food Fest

    Sobota 18. 5. 2024, 11:00
    Venkovní akce

    Shrimps & mussels

    Shrimps & mussels

    Neděle 16. 6. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Středomořské grilování

    Středomořské grilování

    Neděle 28. 7. 2024, 16:00
    Škola vaření