Zvěřina z našich lesů – vyprodáno
proběhlo 24. listopadu 2024 / Škola vaření

Popis akce
Zvěřina není jen kančí se šípkovou nebo srnčí guláš. Chcete se naučit postupy, techniky a vychytávky, jak připravit lesní zvěř trochu jinak? Pak si tuto školu vaření určitě nenechte ujít. Kurz vede náš šéfkuchař Tomáš Juřík, který vám během pár hodin ukáže, jak se popasovat s jelenem, kancem i daňkem. A na závěr se naučíte sezónní dýňové tiramisu.
Naučíte se: Tataki z jelena s meruňkovým chutney, jalovcem a rakytníkem; Maltagliati s kančím ragú; Hřbet z daňka s černým kořenem, čokoládou a amarena třešněmi; Dýňové tiramisu.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 24. listopadu 2024
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Lobster Food Fest vol. IV
Sobota 17. 5. 2025, 11:00
Venkovní akce

Chřestová sezóna
Neděle 25. 5. 2025, 17:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Čtvrtek 29. 5. 2025, 17:00
Degustace, Tematické akce

Antipasti & Insalata
Neděle 22. 6. 2025, 17:00
Škola vaření

