Zvěřina z našich lesů – vyprodáno

proběhlo 24. listopadu 2024 / Škola vaření

Zvěřina z našich lesů – vyprodáno

Popis akce

Zvěřina není jen kančí se šípkovou nebo srnčí guláš. Chcete se naučit postupy, techniky a vychytávky, jak připravit lesní zvěř trochu jinak? Pak si tuto školu vaření určitě nenechte ujít. Kurz vede náš šéfkuchař Tomáš Juřík, který vám během pár hodin ukáže, jak se popasovat s jelenem, kancem i daňkem. A na závěr se naučíte sezónní dýňové tiramisu.

Naučíte se: Tataki z jelena s meruňkovým chutney, jalovcem a rakytníkem; Maltagliati s kančím ragú; Hřbet z daňka s černým kořenem, čokoládou a amarena třešněmi; Dýňové tiramisu.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 24. listopadu 2024

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Grill Party – vyprodáno

Grill Party – vyprodáno

Neděle 27. 7. 2025, 17:00
Škola vaření

Maso – Oheň – Chianti | srpen

Maso – Oheň – Chianti | srpen

Pátek 8. 8. 2025, 18:00
Degustace, Tematické akce

Antipasti & Insalata

Antipasti & Insalata

Neděle 10. 8. 2025, 17:00
Škola vaření

Poklady moře na ohni – vyprodáno

Poklady moře na ohni – vyprodáno

Neděle 24. 8. 2025, 17:00
Škola vaření