Antipasti & Insalata
Neděle 22. 6. 2025, 17:00 / Škola vaření
Popis akce
Odhalte tajemství italských předkrmů a salátů pod vedením Tomáše Juříka. Naučíte se připravit různé druhy crostini nebo carpaccio, lahodnou caponatu a chobotnicový salát. Tento kurz vám ukáže, jak jednoduché suroviny mohou vytvořit sofistikované pokrmy.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 22. 6. 2025, 17:00
Místo konání
Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření
Chutě Lombardie
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření
Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření
Primi piatti
Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření