Sladkovodní ryby – vyprodáno
proběhlo 23. dubna 2023 / Škola vaření
Popis akce
Sladkovodní ryby byly nedílnou součástí jídelníčku evropských národů, kterým chybělo mořské pobřeží, zato ale rybařili na řekách, rybnících a jezerech. Kvalitní a lahodné maso má řada našich tuzemských ryb a vy máte jedinečnou příležitost, jak se s nimi naučit pracovat v kuchyni. Ze školy vaření si odnesete zajímavé rybí recepty i zkušenosti a vychytávky, které nenajdete v kuchařských knihách. A na závěr nechybí sladká tečka.
*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 23. dubna 2023
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2990 Kč (se zástěrou 3 390 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Pečeme to s husami
St 6. 11. - Po 11. 11. 2024
Tematické akce
Lanýžové degustační menu
Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce
Zvěřina z našich lesů – vyprodáno
Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Škola vaření
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření