Low-carb menu
proběhlo 27. října 2019 / Škola vaření
Popis akce
Ukážeme si recepty a kombinace moderního a trendy stravování tzv. Low Carb nebo také LCHF (Low Carb High Fat) je anglické označení způsobu stravování, kdy je oproti běžným výživovým doporučením výrazně snížen příjem sacharidů a naopak jsou navýšeny tuky (bílkoviny zůstávají v běžných číslech). Můžete se také setkat s českým názvem nízkosacharidové stravování. V tomto kurzu vaření si projdeme různé recepty a kombinace, jaké potraviny při low-carb preferovat a kterým se naopak vyhýbat.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 27. října 2019
Místo konání
LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Maso – Oheň – Chianti
Pátek 20. 9. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce
Hříbková sezóna
Neděle 29. 9. 2024, 17:00
Škola vaření
Kuchyně severní Itálie
Neděle 20. 10. 2024, 17:00
Škola vaření
Pečení se Stáňou
Neděle 27. 10. 2024, 17:00
Škola vaření