Lobster, shrimps and mussels
Neděle 27. 11. 2022, 17:00 / Škola vaření

Popis akce
Oblíbili jste si při svých pobytech u Středozemního moře tamní jednoduchou, ale nápaditou kuchyni? Chcete si dovolenou připomenout nejen fotkami, ale i chutěmi těch nejlepších přímořských jídel? Pak neváhejte a objednejte si právě tento kurz. Naučíme vás, jak správně pracovat s plody moře – mušlemi svatého Jakuba, krevetami a slávkami. Vlastnoručně si ugrilujete celého humra a naučíte se péct domácí focacciu jako univerzální přílohu ke všem těmto dobrotám. Jako sladkou tečku si připravíte klasický italský dezert – krém z mascarpone s čerstvým ovocem.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 27. 11. 2022, 17:00
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Sea food party – vyprodáno
Neděle 29. 5. 2022, 17:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Čtvrtek 9. 6. 2022, 18:00
Tematické akce

Grill Mix Party – vyprodáno
Neděle 26. 6. 2022, 17:00
Škola vaření

Maso – Oheň – Chianti
Pátek 15. 7. 2022, 18:00
Degustace, Tematické akce

