Lobster, shrimps and mussels – vyprodáno
proběhlo 27. listopadu 2022 / Škola vaření

Popis akce
Oblíbili jste si při svých pobytech u Středozemního moře tamní jednoduchou, ale nápaditou kuchyni? Chcete si dovolenou připomenout nejen fotkami, ale i chutěmi těch nejlepších přímořských jídel? Pak neváhejte a objednejte si právě tento kurz. Naučíme vás, jak správně pracovat s plody moře – mušlemi svatého Jakuba, krevetami a slávkami. Vlastnoručně si ugrilujete celého humra a naučíte se péct domácí focacciu jako univerzální přílohu ke všem těmto dobrotám. Jako sladkou tečku si připravíte klasický italský dezert – krém z mascarpone s čerstvým ovocem.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 27. listopadu 2022
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Festa Napoletana
Čt 15. 6. - Ne 18. 6. 2023
Tematické akce

Grill academy – vyprodáno
Neděle 25. 6. 2023, 17:00
Škola vaření

Itálie & lanýže
Neděle 16. 7. 2023, 17:00
Škola vaření

