Shrimps & mussels

Neděle 16. 6. 2024, 17:00 / Škola vaření

Shrimps & mussels

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    To nejlepší z plodů moře s šéfkuchařem Lobster Family restaurant Františkem Pospíšilem. Naučíte se, jak připravit syrové i tepelně upravené ústřice, vyzkoušíte si italskou klasiku fritto misto, odnesete si recept na pastu s mušlemi nebo na krevety na víně. A nejen to. Náš tým vás zasvětí do triků a vychytávek, se kterými pak zazáříte na příští středomořské párty.

    *účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 16. 6. 2024, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 290 Kč (se zástěrou 3 690 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Pasta & risotto – vyprodáno

    Pasta & risotto – vyprodáno

    Neděle 12. 5. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Středomořské grilování

    Středomořské grilování

    Neděle 28. 7. 2024, 16:00
    Škola vaření

    Toskánsko na grilu

    Toskánsko na grilu

    Neděle 25. 8. 2024, 16:00
    Škola vaření

    Kuchyně Sardinie

    Kuchyně Sardinie

    Neděle 8. 9. 2024, 17:00
    Škola vaření