Lobster, shrimps and mussels

Neděle 27. 11. 2022, 17:00 / Škola vaření

Lobster, shrimps and mussels

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Oblíbili jste si při svých pobytech u Středozemního moře tamní jednoduchou, ale nápaditou kuchyni? Chcete si dovolenou připomenout nejen fotkami, ale i chutěmi těch nejlepších přímořských jídel? Pak neváhejte a objednejte si právě tento kurz. Naučíme vás, jak správně pracovat s plody moře – mušlemi svatého Jakuba, krevetami a slávkami. Vlastnoručně si ugrilujete celého humra a naučíte se péct domácí focacciu jako univerzální přílohu ke všem těmto dobrotám. Jako sladkou tečku si připravíte klasický italský dezert – krém z mascarpone s čerstvým ovocem.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 27. 11. 2022, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Lovecká sezóna – vyprodáno

    Lovecká sezóna – vyprodáno

    Neděle 16. 10. 2022, 17:00
    Škola vaření

    Maso a houby

    Maso a houby

    Neděle 30. 10. 2022, 17:00
    Škola vaření