Hříbková sezóna
Neděle 29. 9. 2024, 17:00 / Škola vaření
Popis akce
Že Češi milují houby je stará známá věc. Hřiby jsou ale také nedílnou součástí gastronomie zejména severních regionů Itálie. Chcete se naučit pravé italské risotto nebo pastu s houbami, nebo naučit kombinovat s hříbky syrové hovězí či kvalitní rybu? Pak je tato škola vaření určena přímo pro vás. Vychytávky a fígle italské kuchyně vás naučí odborník na slovo vzatý – šéfkuchař Bistra Helen Tomáš Juřík. Pokud budete chtít, můžete s ním celý kurz mluvit italsky. :)
Naučíte se: Hovězí carpaccio s hříbky a pecorinem a fermentovaný kampotský pepřem; Rigatoni s houbami, guanciale a tymiánem; Risotto ai porcini; Mořského ďase s máslovou omáčkou a bramborami s hříbky a černým lanýžem.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 29. 9. 2024, 17:00
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 390 Kč (se zástěrou 3 690 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Maso – Oheň – Chianti
Pátek 20. 9. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce
Kuchyně severní Itálie
Neděle 20. 10. 2024, 17:00
Škola vaření
Pečení se Stáňou
Neděle 27. 10. 2024, 17:00
Škola vaření
Zvěřina z našich lesů
Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Škola vaření