Hříbková sezóna

Neděle 29. 9. 2024, 17:00 / Škola vaření

Hříbková sezóna

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Že Češi milují houby je stará známá věc. Hřiby jsou ale také nedílnou součástí gastronomie zejména severních regionů Itálie. Chcete se naučit pravé italské risotto nebo pastu s houbami, nebo naučit kombinovat s hříbky syrové hovězí či kvalitní rybu? Pak je tato škola vaření určena přímo pro vás. Vychytávky a fígle italské kuchyně vás naučí odborník na slovo vzatý – šéfkuchař Bistra Helen Tomáš Juřík. Pokud budete chtít, můžete s ním celý kurz mluvit italsky. :)

    Naučíte se: Hovězí carpaccio s hříbky a pecorinem a fermentovaný kampotský pepřem; Rigatoni s houbami, guanciale a tymiánem; Risotto ai porcini; Mořského ďase s máslovou omáčkou a bramborami s hříbky a černým lanýžem.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 29. 9. 2024, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 390 Kč (se zástěrou 3 690 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Shrimps & mussels

    Shrimps & mussels

    Neděle 16. 6. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Středomořské grilování

    Středomořské grilování

    Neděle 28. 7. 2024, 16:00
    Škola vaření

    Toskánsko na grilu

    Toskánsko na grilu

    Neděle 25. 8. 2024, 16:00
    Škola vaření

    Kuchyně Sardinie

    Kuchyně Sardinie

    Neděle 8. 9. 2024, 17:00
    Škola vaření