Pečeme neapolskou pizzu!

6. května 2021, Rubrika: Aktuality

Pečeme neapolskou pizzu!
V čem je naše neapolská pizza výjimečná a jiná? A jak se liší neapolská pizza od klasické? To vám ve videu ukáže náš šéfkuchař František Pospíšil s Romanem Paulusem.

 
VIDEO MŮŽETE ZKOUKNOUT ZDE. :)

Pro shrnutí
– tohle jsou typické znaky neapolské pizzy
– krátká doba pečení při teplotě 400 °C
minimálně 48 hodin vyzrálé těsto
připečené a nadýchané okraje
tenký a vláčný střed
a především KVALITNÍ ITALSKÉ SUROVINY

 

Jako úplný základ můžeme jmenovat například rajčata San Marzano DOP, která se pěstují na sopečných svazích v blízkosti Neapole či mléčnou mozzarellu Fior di latté, bez které se neapolská pizza neobejde.

 

Vyzkoušejte naši pizzu jako z Neapole! Navíc do konce května ve skvělé akci 2+1 zdarma při osobním odběru.

Další novinky

Nový jídelní lístek – Veneto

Přijďte ochutnat Benátsko! Představujeme vám naše nové menu. Tentokrát se vydáme do Benátska, kraje, který…

30.06.2023

The Ring – největší boxerská akce v historii ČR

Zveme vás souboj o Evropský titul THE RING! Naše rodina Lobster group spolu s přední…

04.04.2023