Zvěřinové speciality

proběhlo 28. 2. - 1. 3. 2020 / Tematické akce

Zvěřinové speciality

Popis akce

Pochutnejte si na zvěřině z českých lesů, připravené podle receptů z Itálie. Bažantí vývar, hřbet z divočáka, dušené dančí a další speciality tu pro vás budou po celý víkend nebo do vyprodání.

Zvěřinové menu

Bažantí vývar
masová fáš, zelenina

79,-

Kroketa z bažanta
kaštanové pyré, fermentované ředkvičky, rozmarýnový olej

189,-

Hřbet z divočáka
dyňové pyré, slanina lardo, divoká brokolice, petrželková omáčka

379,-

Dušené dančí po Toskánsku
brambory s čerstvou majoránkou

249,-

Hruška pošírovaná v červeném víně s amarettini
šlehané mascarpone, karamelizovane ořechy

99,-

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 28. 2. - 1. 3. 2020

Místo konání

LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Středomořské grilování

Středomořské grilování

Neděle 11. 8. 2024, 17:00
Škola vaření

Toskánsko na grilu

Toskánsko na grilu

Neděle 25. 8. 2024, 16:00
Škola vaření

Maso – Oheň – Chianti

Maso – Oheň – Chianti

Pátek 30. 8. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce

Kuchyně Sardinie

Kuchyně Sardinie

Neděle 8. 9. 2024, 17:00
Škola vaření