Zvěřinové speciality

proběhlo 3. 11. - 17. 11. 2021 / Tematické akce

Zvěřinové speciality

Popis akce

Pochutnejte si na zvěřině z českých lesů, připravené podle receptů z Itálie. Bažantí vývar, hřbet z divočáka, dušené dančí a další speciality tu pro vás budou po celý víkend nebo do vyprodání.

Zvěřinové menu

Tagliatelle
se zvěřinovým ragú

229,-

Tagliata z kance
restovaná hlíva, grilované brambory, red wine

349,-

Jelení hřbet
celerová kaše, houby s hráškem, demi-glace

499,-

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 3. 11. - 17. 11. 2021

Místo konání

LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Prémiové maso & ryby

Prémiové maso & ryby

Neděle 14. 1. 2024, 17:00
Škola vaření

Sushi class

Sushi class

Neděle 28. 1. 2024, 17:00
Škola vaření

Shrimps & mussels

Shrimps & mussels

Neděle 18. 2. 2024, 17:00
Škola vaření

Ryby & mořské plody

Ryby & mořské plody

Neděle 25. 2. 2024, 17:00
Škola vaření