Zvěřinové speciality
proběhlo 3. 11. - 17. 11. 2021 / Tematické akce
Popis akce
Pochutnejte si na zvěřině z českých lesů, připravené podle receptů z Itálie. Bažantí vývar, hřbet z divočáka, dušené dančí a další speciality tu pro vás budou po celý víkend nebo do vyprodání.
Zvěřinové menu
Tagliatelle
se zvěřinovým ragú
229,-
Tagliata z kance
restovaná hlíva, grilované brambory, red wine
349,-
Jelení hřbet
celerová kaše, houby s hráškem, demi-glace
499,-
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 3. 11. - 17. 11. 2021
Místo konání
LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
La Cucina Italiana – vyprodáno
Neděle 31. 3. 2024, 17:00
Škola vaření
Česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno
Neděle 14. 4. 2024, 17:00
Škola vaření
Festa Napoletana
Čt 18. 4. - Ne 21. 4. 2024
Tematické akce
Pasta & risotto – vyprodáno
Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Škola vaření