Zvěřina a houby z našich lesů

Neděle 26. 10. 2025, 17:00 / Škola vaření

Zvěřina a houby z našich lesů

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Kurz věnovaný lokálním podzimním surovinám – zvěřině a houbám. Připravíte si například zauzený jelení hřbet s nakládanými houbami, risotto s hříbky nebo zajíce na černo doplněného dýňovým pyré a listovým špenátem. Naučíte se pracovat s různými druhy zvěřiny, její přípravu i servírování. Kurzem vás provede šéfkuchař Tomáš Juřík.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 26. 10. 2025, 17:00

    Místo konání

    Lobster Bistro
    Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 490 Kč (se zástěrou 3 890 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Maso – Oheň – Chianti | září – vyprodáno

    Maso – Oheň – Chianti | září – vyprodáno

    Pátek 19. 9. 2025, 18:00
    Degustace, Tematické akce

    Podzim v Toskánsku

    Podzim v Toskánsku

    Neděle 28. 9. 2025, 17:00
    Škola vaření

    Ryby & mořské plody

    Ryby & mořské plody

    Čtvrtek 30. 10. 2025, 11:00
    Degustace, Tematické akce

    Snídaně je základ dne

    Snídaně je základ dne

    Neděle 23. 11. 2025, 17:00
    Škola vaření