Zvěřina a houby z našich lesů
Neděle 26. 10. 2025, 17:00 / Škola vaření

Popis akce
Kurz věnovaný lokálním podzimním surovinám – zvěřině a houbám. Připravíte si například zauzený jelení hřbet s nakládanými houbami, risotto s hříbky nebo zajíce na černo doplněného dýňovým pyré a listovým špenátem. Naučíte se pracovat s různými druhy zvěřiny, její přípravu i servírování. Kurzem vás provede šéfkuchař Tomáš Juřík.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 26. 10. 2025, 17:00
Místo konání
Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 490 Kč (se zástěrou 3 890 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Antipasti & Insalata
Neděle 22. 6. 2025, 17:00
Škola vaření

Ryby & mořské plody
Čtvrtek 26. 6. 2025, 11:00
Degustace, Tematické akce

Maso – Oheň – Chianti | červen
Pátek 27. 6. 2025, 18:00
Degustace, Tematické akce

Grill Party – vyprodáno
Neděle 27. 7. 2025, 17:00
Škola vaření

