Zvěřina a houby z našich lesů

proběhlo 26. října 2025 / Škola vaření

Zvěřina a houby z našich lesů

Popis akce

Kurz věnovaný lokálním podzimním surovinám – zvěřině a houbám. Připravíte si například zauzený jelení hřbet s nakládanými houbami, risotto s hříbky nebo zajíce na černo doplněného dýňovým pyré a listovým špenátem. Naučíte se pracovat s různými druhy zvěřiny, její přípravu i servírování. Kurzem vás provede šéfkuchař Tomáš Juřík.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 26. října 2025

Místo konání

Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

3 490 Kč (se zástěrou 3 890 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Italská večeře

Italská večeře

Neděle 25. 1. 2026, 17:00
Škola vaření

Ryby & mořské plody

Ryby & mořské plody

Neděle 15. 2. 2026, 17:00
Škola vaření

Sladké, kynuté & voňavé

Sladké, kynuté & voňavé

Neděle 22. 3. 2026, 17:00
Škola vaření

Jaro na talíři

Jaro na talíři

Neděle 19. 4. 2026, 17:00
Škola vaření