Zvěřina a houby z našich lesů
proběhlo 26. října 2025 / Škola vaření
Popis akce
Kurz věnovaný lokálním podzimním surovinám – zvěřině a houbám. Připravíte si například zauzený jelení hřbet s nakládanými houbami, risotto s hříbky nebo zajíce na černo doplněného dýňovým pyré a listovým špenátem. Naučíte se pracovat s různými druhy zvěřiny, její přípravu i servírování. Kurzem vás provede šéfkuchař Tomáš Juřík.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 26. října 2025
Místo konání
Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 490 Kč (se zástěrou 3 890 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Italská večeře
Neděle 25. 1. 2026, 17:00
Škola vaření
Ryby & mořské plody
Neděle 15. 2. 2026, 17:00
Škola vaření
Sladké, kynuté & voňavé
Neděle 22. 3. 2026, 17:00
Škola vaření
Jaro na talíři
Neděle 19. 4. 2026, 17:00
Škola vaření