Vyzrálé hovězí steaky od Maso Klouda

proběhlo 10. 12. - 15. 12. 2019 / Tematické akce

Vyzrálé hovězí steaky od Maso Klouda

Popis akce

Ochutnejte hovězí maso plemene Aberdeen Angus z českého chovu farmy Hladík, které pro nás zrálo 65 dní a vyznačuje se vysokým stupněm mramorování, křehkostí a šťavnatostí.

Budeme se těšit!

Vyzrálé hovězí steaky od Maso Klouda

TATARÁK ZE SVÍČKOVÉ
s olivovým olejem a citronem, crostina

80 g / 199,-

TOMAHAWK
1 000 g

100 g / 299,-

VYSOKÝ ROŠTĚNEC S KOSTÍ
800 g - 1 000 g

100 g / 269,-

NÍZKÝ ROŠTĚNEC S KOSTÍ
400 g - 750 g

100 g / 269,-

PŘÍLOHY
toskánské fazole s rozmarýnem a česnekem, pečená brambora s toskánským sádlem, špenát na másle, pečené žampiony, grilovaná zelenina

59,-

OMÁČKY
pepřová omáčka, demi-glace, demi-glace s lanýžovým olejem, houbová omáčka

59,-

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 10. 12. - 15. 12. 2019

Místo konání

LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pečeme to s husami

Pečeme to s husami

St 6. 11. - Po 11. 11. 2024
Tematické akce

Lanýžové degustační menu

Lanýžové degustační menu

Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce

Zvěřina z našich lesů – vyprodáno

Zvěřina z našich lesů – vyprodáno

Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Škola vaření

Tradice Emilia Romagna

Tradice Emilia Romagna

Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření