Tradiční česká kuchyně v moderní úpravě – 3 volná místa
proběhlo 19. července 2020 / Škola vaření
Popis akce
Naučíte se tradiční české recepty v moderní úpravě, kterými oslníte každého strávníka. Vaším lektorem bude kuchař Stanislav Hošek.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 19. července 2020
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Pasta & risotto – vyprodáno
Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Škola vaření
Lobster Food Fest
Sobota 18. 5. 2024, 11:00
Venkovní akce
Shrimps & mussels
Neděle 16. 6. 2024, 17:00
Škola vaření
Středomořské grilování
Neděle 28. 7. 2024, 16:00
Škola vaření