Tradiční česká kuchyně v moderní úpravě – 3 volná místa

proběhlo 19. července 2020 / Škola vaření

Tradiční česká kuchyně v moderní úpravě – 3 volná místa

Popis akce

Naučíte se tradiční české recepty v moderní úpravě, kterými oslníte každého strávníka. Vaším lektorem bude kuchař Stanislav Hošek.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 19. července 2020

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pasta & risotto – vyprodáno

Pasta & risotto – vyprodáno

Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Škola vaření

Lobster Food Fest

Lobster Food Fest

Sobota 18. 5. 2024, 11:00
Venkovní akce

Shrimps & mussels

Shrimps & mussels

Neděle 16. 6. 2024, 17:00
Škola vaření

Středomořské grilování

Středomořské grilování

Neděle 28. 7. 2024, 16:00
Škola vaření