Tradice Emilia Romagna

proběhlo 26. ledna 2025 / Škola vaření

Tradice Emilia Romagna

Popis akce

Poznejte s námi lahodnou kuchyni regionu Emilia Romagna, srdce italské gastronomie. Šéfkuchař František Pospíšil vás provede přípravou pokrmů, jako jsou mafaldine s ragú ze salsiccii, tradiční tortellini in brodo a krémové risotto cacio e pepe. Tento kurz vás zavede do světa italské pohostinnosti a bohatých chutí.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 26. ledna 2025

Místo konání

Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pá 21. 3. - Ne 23. 3. 2025
Tematické akce

Římská kuchyně

Římská kuchyně

Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření

Primi piatti – VYPRODÁNO

Primi piatti – VYPRODÁNO

Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření

Chřestová sezóna

Chřestová sezóna

Neděle 25. 5. 2025, 17:00
Škola vaření