Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00 / Škola vaření
Popis akce
Poznejte s námi lahodnou kuchyni regionu Emilia Romagna, srdce italské gastronomie. Šéfkuchař František Pospíšil vás provede přípravou pokrmů, jako jsou mafaldine s ragú ze salsiccii, tradiční tortellini in brodo a krémové risotto cacio e pepe. Tento kurz vás zavede do světa italské pohostinnosti a bohatých chutí.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Místo konání
Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Chutě Lombardie
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření
Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření
Primi piatti
Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření
Chřestová sezóna
Neděle 25. 5. 2025, 17:00
Škola vaření