Toskánské grilování
Neděle 21. 8. 2022, 17:00 / Škola vaření

Popis akce
Máte rádi práci s kvalitním masem? Milujete grilování a k tomu italské Toskánsko? Pak je tento kurz určen právě vám. Naučíte se, jak připravit na ohni vysoký roštěnec s kostí, krále všech steaků – T-bone, váleček z kýty na tenké plátky, nebo tatarský biftek z vyzrálého hovězího. K tomu si ugrilujete toskánské brambory, připravíte crostini a na závěr jako dezert – klasické italské suché pečivo cantucini.
Kurz připravujeme na terase Bistra Helen s výhledem na Olomouc.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 21. 8. 2022, 17:00
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
20 osob
Cena
3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Maso – Oheň – Chianti
Pátek 19. 8. 2022, 18:00
Degustace, Tematické akce

Pasta, gnocchi, risotto – vyprodáno
Neděle 18. 9. 2022, 17:00
Škola vaření

Maso – Oheň – Chianti
Pátek 23. 9. 2022, 18:00
Degustace, Tematické akce

Lovecká sezóna
Neděle 16. 10. 2022, 17:00
Škola vaření

