Steakový víkend
proběhlo 23. 11. - 26. 11. 2023 / Tematické akce
Popis akce
Vyberte si z naší speciální nabídky steaků a vyzrálého hovězího masa, které pro nás zrálo až 150 dní suchou cestou. Maso se vyznačuje vysokým stupněm mramorování, křehkostí a šťavnatostí.
Akce platí pouze do vyprodání.
Budeme se těšit!
Steakový víkend
CARPACCIO
hovězí svíčková, parmazánová majonéza, pažitkový olej, pečivo
329,-
TELECÍ TATARÁK S LANÝŽEM
lanýž, majonéza, kapary, šalotka, hořčice, citron
349,-
VYSOKÝ ROŠTĚNEC
300 - 400 g
100 g / 199,-
WAGYU NÍZKÝ ROŠTĚNEC (Japonsko)
cca 150 g
100 g / 999,-
HOVĚZÍ TOMAHAWK
od 1000 g - pro 2 až 3 osoby
100 g / 249,-
HOVĚZÍ T - BONE
od 800 g - pro 2 až 3 osoby
100 g / 259,-
TELECÍ T - BONE
od 500 g - pro 2 osoby
100 g / 219,-
VYSOKÝ ROŠTĚNEC S KOSTÍ
od 800 g - pro 2 až 3 osoby
100 g / 239,-
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 23. 11. - 26. 11. 2023
Místo konání
LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Pečeme to s husami
St 6. 11. - Po 11. 11. 2024
Tematické akce
Lanýžové degustační menu
Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce
Zvěřina z našich lesů – vyprodáno
Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Škola vaření
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření