Snídaně je základ dne

Neděle 23. 11. 2025, 17:00 / Škola vaření

Snídaně je základ dne

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Kurz zaměřený na přípravu snídaňových jídel pro každodenní i víkendové využití. Ukážeme vám postupy pro přípravu vejcí Benedict, míchaných vajec i omelety. Věnovat se budeme také pečení máslové briošky vhodné pro French toast a přípravě studeného Bircher müsli, které je vhodné i jako lehká svačina. Kurzem vás provede šéfkuchař Tomáš Juřík.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 23. 11. 2025, 17:00

    Místo konání

    Lobster Bistro
    Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Maso – Oheň – Chianti | září – vyprodáno

    Maso – Oheň – Chianti | září – vyprodáno

    Pátek 19. 9. 2025, 18:00
    Degustace, Tematické akce

    Podzim v Toskánsku

    Podzim v Toskánsku

    Neděle 28. 9. 2025, 17:00
    Škola vaření

    Zvěřina a houby z našich lesů

    Zvěřina a houby z našich lesů

    Neděle 26. 10. 2025, 17:00
    Škola vaření

    Ryby & mořské plody

    Ryby & mořské plody

    Čtvrtek 30. 10. 2025, 11:00
    Degustace, Tematické akce