Škola vaření s Romanem Paulusem – Lanýže a Foie Gras – vyprodáno

proběhlo 23. října 2022 / Škola vaření

Škola vaření s Romanem Paulusem – Lanýže a Foie Gras – vyprodáno

Popis akce

Když už se pustit do těch nejoceňovanějších surovin, tak s těmi nejpovolanějšími. Roman Paulus je několikanásobným držitelem michelinské hvězdy a s lanýži a foie gras pracoval v kuchyni často a pravidelně – ať už v pražském Alcronu, nebo na zahraničních stážích. Tentokrát opustí své Bistro Paulus a hostuje u nás. Na kurzu vás naučí, jak poznat kvalitní surovinu, jak s ní pracovat a s čím ji nejlépe skloubit. Odejdete s několika recepty i praxí, jak je uvařit svým přátelům nebo rodině.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 23. října 2022

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody

Čt 22. 2. - Ne 25. 2. 2024
Tematické akce

Ryby & mořské plody – vyprodáno

Ryby & mořské plody – vyprodáno

Neděle 25. 2. 2024, 17:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pá 15. 3. - Ne 17. 3. 2024
Tematické akce

Beef & Meat – vyprodáno

Beef & Meat – vyprodáno

Neděle 17. 3. 2024, 17:00
Škola vaření