Škola vaření s Romanem Paulusem – Lanýže a Foie Gras – vyprodáno

Neděle 23. 10. 2022, 17:00 / Škola vaření

Škola vaření s Romanem Paulusem – Lanýže a Foie Gras – vyprodáno

Popis akce

Když už se pustit do těch nejoceňovanějších surovin, tak s těmi nejpovolanějšími. Roman Paulus je několikanásobným držitelem michelinské hvězdy a s lanýži a foie gras pracoval v kuchyni často a pravidelně – ať už v pražském Alcronu, nebo na zahraničních stážích. Tentokrát opustí své Bistro Paulus a hostuje u nás. Na kurzu vás naučí, jak poznat kvalitní surovinu, jak s ní pracovat a s čím ji nejlépe skloubit. Odejdete s několika recepty i praxí, jak je uvařit svým přátelům nebo rodině.

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 23. 10. 2022, 17:00

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Lovecká sezóna – vyprodáno

Lovecká sezóna – vyprodáno

Neděle 16. 10. 2022, 17:00
Škola vaření

Maso a houby

Maso a houby

Neděle 30. 10. 2022, 17:00
Škola vaření

Lobster, shrimps and mussels

Lobster, shrimps and mussels

Neděle 27. 11. 2022, 17:00
Škola vaření