Seafood party – vyprodáno

proběhlo 19. listopadu 2023 / Škola vaření

Seafood party – vyprodáno

Popis akce

Na tomto kurzu si uděláte výlet do Středomoří a naučíte se připravovat plody moře jako praví Italové nebo Francouzi. Dozvíte se, jak si poradit s celou chobotnicí, vyzkoušíte tradiční i nevšední úpravy krevet, mušlí sv. Jakuba a dalších mořských plodů. Kurzem vás provede zkušený šéfkuchař Lobsteru František Pospíšil.

*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 19. listopadu 2023

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2990 Kč (se zástěrou 3 390 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pá 15. 3. - Ne 17. 3. 2024
Tematické akce

Beef & Meat – vyprodáno

Beef & Meat – vyprodáno

Neděle 17. 3. 2024, 17:00
Škola vaření

La Cucina Italiana – vyprodáno

La Cucina Italiana – vyprodáno

Neděle 31. 3. 2024, 17:00
Škola vaření

Česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno

Česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno

Neděle 14. 4. 2024, 17:00
Škola vaření