Sea food party – vyprodáno

proběhlo 24. října 2021 / Škola vaření

Sea food party – vyprodáno

Popis akce

Šéfkuchař František Pospíšil vás naučí, jak připravit plody moře a ryby tak, abyste již nikdy neudělali chybu. Ukážete si, jak si poradit s celou chobotnicí nebo živým humrem, chybět nebude ani recept na skvělou italskou rybí polévku Guazzetto, či mušle Sv. Jakuba.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 24. října 2021

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pá 15. 3. - Ne 17. 3. 2024
Tematické akce

Beef & Meat – vyprodáno

Beef & Meat – vyprodáno

Neděle 17. 3. 2024, 17:00
Škola vaření

La Cucina Italiana – vyprodáno

La Cucina Italiana – vyprodáno

Neděle 31. 3. 2024, 17:00
Škola vaření

Česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno

Česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno

Neděle 14. 4. 2024, 17:00
Škola vaření