Sea food party – vyprodáno
proběhlo 24. října 2021 / Škola vaření

Popis akce
Šéfkuchař František Pospíšil vás naučí, jak připravit plody moře a ryby tak, abyste již nikdy neudělali chybu. Ukážete si, jak si poradit s celou chobotnicí nebo živým humrem, chybět nebude ani recept na skvělou italskou rybí polévku Guazzetto, či mušle Sv. Jakuba.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 24. října 2021
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Lobster Food Fest vol. IV
Sobota 17. 5. 2025, 11:00
Venkovní akce

Chřestová sezóna
Neděle 25. 5. 2025, 17:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Čtvrtek 29. 5. 2025, 17:00
Degustace, Tematické akce

Antipasti & Insalata
Neděle 22. 6. 2025, 17:00
Škola vaření

