Ryby & mořské plody

Neděle 25. 2. 2024, 17:00 / Škola vaření

Ryby & mořské plody

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Vzpomínáte na dovolenou u moře a nezaměnitelnou chuť ryb a mořských plodů v pobřežních restauracích? Nenechte si ujít tento kurz vaření s Tomášem Juříkem, šéfkuchařem Bistra Helen. Naučí vás, jak se popasovat se syrovými rybami, ukáže netradiční recept na slávky i u nás málo vídaný způsob úpravy kambaly.

    *účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 25. 2. 2024, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 290 Kč (se zástěrou 3 690 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Prémiové maso & ryby

    Prémiové maso & ryby

    Neděle 14. 1. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Sushi class

    Sushi class

    Neděle 28. 1. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Shrimps & mussels

    Shrimps & mussels

    Neděle 18. 2. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Beef & Meat

    Beef & Meat

    Neděle 17. 3. 2024, 17:00
    Škola vaření