Ryby & mořské plody – vyprodáno

proběhlo 25. února 2024 / Škola vaření

Ryby & mořské plody – vyprodáno

Popis akce

Vzpomínáte na dovolenou u moře a nezaměnitelnou chuť ryb a mořských plodů v pobřežních restauracích? Nenechte si ujít tento kurz vaření s Tomášem Juříkem, šéfkuchařem Bistra Helen. Naučí vás, jak se popasovat se syrovými rybami, ukáže netradiční recept na slávky i u nás málo vídaný způsob úpravy kambaly.

*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 25. února 2024

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

3 290 Kč (se zástěrou 3 690 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Festa Napoletana

Festa Napoletana

Čt 18. 4. - Ne 21. 4. 2024
Tematické akce

Pasta & risotto – vyprodáno

Pasta & risotto – vyprodáno

Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Škola vaření

Shrimps & mussels

Shrimps & mussels

Neděle 16. 6. 2024, 17:00
Škola vaření

Středomořské grilování

Středomořské grilování

Neděle 28. 7. 2024, 16:00
Škola vaření