Ryby & mořské plody
Neděle 25. 2. 2024, 17:00 / Škola vaření

Popis akce
Vzpomínáte na dovolenou u moře a nezaměnitelnou chuť ryb a mořských plodů v pobřežních restauracích? Nenechte si ujít tento kurz vaření s Tomášem Juříkem, šéfkuchařem Bistra Helen. Naučí vás, jak se popasovat se syrovými rybami, ukáže netradiční recept na slávky i u nás málo vídaný způsob úpravy kambaly.
*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 25. 2. 2024, 17:00
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 290 Kč (se zástěrou 3 690 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Prémiové maso & ryby
Neděle 14. 1. 2024, 17:00
Škola vaření

Sushi class
Neděle 28. 1. 2024, 17:00
Škola vaření

Shrimps & mussels
Neděle 18. 2. 2024, 17:00
Škola vaření

Beef & Meat
Neděle 17. 3. 2024, 17:00
Škola vaření

