Ryby & mořské plody
proběhlo 24. 4. - 27. 4. 2025 / Degustace, Tematické akce

Popis akce
Čerstvé ryby patří k hlavním pilířům naší nabídky, proto jsme pro vás připravili speciální nabídku pokrmů připravených z nejčerstvějších mořských plodů, jako jsou langusty, mušle, krevety nebo chobotnice.
O přípravu těchto kulinářských skvostů se postarají naši šéfkuchaři Tomáš Juřík a František Pospíšil, kteří svým umem a vášní pro kvalitní gastronomii povýší mořské speciality na skutečný zážitek pro vaše chuťové pohárky.
Akce začíná ve čtvrtek od 11:00 až do vyprodání.
Těšíme se na vás!
Předkrmy & polévka
Slávky na víně
cherry rajčata, petržel, citron, bílé víno, focaccia
349,-
Slávky s fermentovaným salámem N´Duja
zakysaná smetana, citronová tráva, focaccia
349,-
Fritto misto di mare
citron, tatarská omáčka s kapary
279,-
Rybí polévka
slávky
179,-
Pasta
Bucatini alla Marinara
179,-
+ argentinské krevety
1 ks / 79,-
Ravioli Cacio e pepe
krevety, hrášek, kandovaná citronová kůra
339,-
Hlavní chody
Chobotnice alla Luciana
olivy, rajčata, bílé víno, focaccia
799,-
Pražma Butterfly
omáčka all´guazzetto
649,-
Celý Mořský vlk pečený v soli (pro 2 osoby)
bramborová kaše, citron
1.399,-
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 24. 4. - 27. 4. 2025
Místo konání
LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Lobster Food Fest vol. IV
Sobota 17. 5. 2025, 11:00
Venkovní akce

Chřestová sezóna
Neděle 25. 5. 2025, 17:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Čtvrtek 29. 5. 2025, 17:00
Degustace, Tematické akce

Antipasti & Insalata
Neděle 22. 6. 2025, 17:00
Škola vaření

