Ryby & mořské plody
Neděle 15. 2. 2026, 17:00 / Škola vaření
Popis akce
Nechte se vést do světa ryb a mořských plodů. Pod vedením Tomáše Juříka si vyzkoušíte práci s ústřicemi treskou Skrei i mořským vlkem a naučíte se, že dokonalé mořské jídlo jako jsou třeba spaghetti alle vongole zvládnete hravě i doma. Objevíte principy čerstvosti, jednoduchých omáček a techniky, díky nimž zůstane každá ryba křehká a chuťově výrazná.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 15. 2. 2026, 17:00
Místo konání
Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 490 Kč (se zástěrou 3 890 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Italská večeře – vyprodáno
Neděle 25. 1. 2026, 17:00
Škola vaření
Sladké, kynuté & voňavé
Neděle 22. 3. 2026, 17:00
Škola vaření
Jaro na talíři
Neděle 19. 4. 2026, 17:00
Škola vaření
Chřestová sezóna
Neděle 24. 5. 2026, 17:00
Škola vaření