Římská kuchyně
proběhlo 23. března 2025 / Škola vaření

Popis akce
Přeneste se do Říma s šéfkuchařem Tomášem Juříkem a objevte autentické recepty věčného města. Naučíte se připravit slavné bucatini all’Amatriciana, křehkou saltimboccu a jemné římské artičoky. Kurz je plný intenzivních chutí a tradičních technik, které dělají římskou kuchyni nezapomenutelnou.
!!! K DISPOZICI JE POSLEDNÍ VOLNÉ MÍSTO !!!
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 23. března 2025
Místo konání
Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Lobster Food Fest vol. IV
Sobota 17. 5. 2025, 11:00
Venkovní akce

Chřestová sezóna
Neděle 25. 5. 2025, 17:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Čtvrtek 29. 5. 2025, 17:00
Degustace, Tematické akce

Antipasti & Insalata
Neděle 22. 6. 2025, 17:00
Škola vaření

