Primi piatti

Neděle 20. 4. 2025, 17:00 / Škola vaření

Primi piatti

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Italské primi piatti neboli první chody mezi které patří risotto nebo těstoviny, jsou vždy plné fantazie a skvělých chutí. František Pospíšil vás naučí, jak připravit jemné risotto s krevetami, domácí těstoviny s ragú a lahodné noky s lanýžem a pecorinem. Tento kurz je pro všechny, kdo chtějí posunout své kulinářské dovednosti a užít si chutě různých italských regionů.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 20. 4. 2025, 17:00

    Místo konání

    Lobster Bistro
    Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Tradice Emilia Romagna

    Tradice Emilia Romagna

    Neděle 26. 1. 2025, 17:00
    Škola vaření

    Chutě Lombardie

    Chutě Lombardie

    Neděle 23. 2. 2025, 17:00
    Škola vaření

    Římská kuchyně

    Římská kuchyně

    Neděle 23. 3. 2025, 17:00
    Škola vaření

    Chřestová sezóna

    Chřestová sezóna

    Neděle 25. 5. 2025, 17:00
    Škola vaření