Prémiové maso & ryby

Neděle 29. 10. 2023, 17:00 / Škola vaření

Prémiové maso & ryby

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Tento kurz je určen především opravdovým gurmetům a milovníkům masa. Když už se pustíte do přípravy prémiových surovin, chcete mít jistotu, že to perfektně zvládnete a vaši hosté budou spokojeni. Čeká vás příprava hovězího wagyu, výběrového telecího a kuchaři ceněných ryb – svatého Petra a kambaly.

    *účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 29. 10. 2023, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3490 Kč (se zástěrou 3 890 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Lovecká sezóna – vyprodáno

    Lovecká sezóna – vyprodáno

    Neděle 15. 10. 2023, 17:00
    Škola vaření

    Sushi class

    Sushi class

    Neděle 5. 11. 2023, 17:00
    Škola vaření

    Seafood party

    Seafood party

    Neděle 19. 11. 2023, 17:00
    Škola vaření