Prémiové maso & ryby
Neděle 29. 10. 2023, 17:00 / Škola vaření

Popis akce
Tento kurz je určen především opravdovým gurmetům a milovníkům masa. Když už se pustíte do přípravy prémiových surovin, chcete mít jistotu, že to perfektně zvládnete a vaši hosté budou spokojeni. Čeká vás příprava hovězího wagyu, výběrového telecího a kuchaři ceněných ryb – svatého Petra a kambaly.
*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 29. 10. 2023, 17:00
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3490 Kč (se zástěrou 3 890 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Lovecká sezóna – vyprodáno
Neděle 15. 10. 2023, 17:00
Škola vaření

Sushi class
Neděle 5. 11. 2023, 17:00
Škola vaření

Seafood party
Neděle 19. 11. 2023, 17:00
Škola vaření

