Pobřeží Amalfi

Neděle 14. 6. 2026, 17:00 / Škola vaření

Pobřeží Amalfi

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Slunce, citrony a moře chutí. František Pospíšil vás vezme na kulinářskou cestu po jižní Itálii – připravíte si pastu alla Nerano, spaghetti ze Sorrenta i neapolské krokety.Vůně citronových hájů, chuť čerstvých bylin a špetka mořské soli vás přenesou na italské pobřeží, kde čas vždy zpomalí a jídlo chutná o něco víc.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 14. 6. 2026, 17:00

    Místo konání

    Lobster Bistro
    Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Italská večeře – vyprodáno

    Italská večeře – vyprodáno

    Neděle 25. 1. 2026, 17:00
    Škola vaření

    Ryby & mořské plody

    Ryby & mořské plody

    Neděle 15. 2. 2026, 17:00
    Škola vaření

    Sladké, kynuté & voňavé

    Sladké, kynuté & voňavé

    Neděle 22. 3. 2026, 17:00
    Škola vaření

    Jaro na talíři

    Jaro na talíři

    Neděle 19. 4. 2026, 17:00
    Škola vaření