Pečeme to s husami

proběhlo 6. 11. - 12. 11. 2023 / Tematické akce

Pečeme to s husami

Popis akce

Zaleťte si k nám na dozlatova vypečené husy. Menu svatomartinského hodování pro vás připravil náš kuchařský tým.

Svatomartinské hody u nás začínají už 6. 11. a potrvají do 12. 11.

Své místo si prosím rezervujte u našeho personálu, na webu nebo přes aplikaci Lobsterka.

Svatomartinské menu 6. - 12. 11.

Husí játra s tymiánem v sádle
kváskový chléb, cibulová marmeláda

189,-

Husí kaldoun
libečkový olej

129,-

Konfitované husí stehno
bílé zelí se slaninou, červené zelí s povidly, perníkový a houskový knedlík

499,-

Hruškový koláč
pomerančová omáčka, vanilková zmrzlina, ořechy

99,-

Pekáč s celou husou 6. - 12. 11.

Pečená celá husa
bílé zelí se slaninou, červené zelí s povidly, perníkový a houskový knedlík

2.109,-

Od středy 1. 11. do neděle 5. 11. přijímáme i objednávky (nejpozději 24h předem) na take-away. S vratnou zálohou 300 Kč na pekáč.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 6. 11. - 12. 11. 2023

Místo konání

LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Maso – Oheň – Chianti

Maso – Oheň – Chianti

Pátek 20. 9. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce

Hříbková sezóna

Hříbková sezóna

Neděle 29. 9. 2024, 17:00
Škola vaření

Kuchyně severní Itálie

Kuchyně severní Itálie

Neděle 20. 10. 2024, 17:00
Škola vaření

Pečení se Stáňou

Pečení se Stáňou

Neděle 27. 10. 2024, 17:00
Škola vaření