Pasta, gnocchi a risotto – nový termín – vyprodáno
proběhlo 20. června 2021 / Škola vaření

Popis akce
Na tomto kurzu si ukážeme, jak připravit domácí těstoviny, z nichž si uvaříme několik zakladních druhů, jako jsou napřiklad spaghetti alla amatriciana či penne boscaiola s houbami a slaninou. Naučíme se také uvařit jedno ze základních italských ragú, které zamícháme s domácimi gnocchi. Jako předkrm si připravíme risotto s mušlemi Sv. Jakuba. A sladkou tečkou na závěr bude dezert coppa di mascarpone.
Kurzem vás provede šéfkuchař František Pospíšil.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 20. června 2021
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu
Úterý 14. 2. 2023
Degustace, Tematické akce

Antipasti & tapas – vyprodáno
Neděle 19. 2. 2023, 17:00
Škola vaření

Chutě a vůně orientu – vyprodáno
Neděle 26. 3. 2023, 17:00
Škola vaření

Sladkovodní ryby
Neděle 23. 4. 2023, 17:00
Škola vaření

