Mořské plody

proběhlo 6. října 2019 / Škola vaření

Mořské plody

Popis akce

Naučíte se, jak vybírat a otevírat ústřice, spolu s jejich různými úpravami. Poznáte, jak uvařit kalamáry nebo chobotnice, osvojíte si přípravu slávek a krevet a na závěr si vychutnáte výtečný dezert.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 6. října 2019

Místo konání

LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Týden mořských specialit

Týden mořských specialit

Út 4. 2. - Ne 9. 2. 2025
Tematické akce

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

Pátek 14. 2. 2025, 17:00
Degustace, Tematické akce

Chutě Lombardie – vyprodáno

Chutě Lombardie – vyprodáno

Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pá 21. 3. - Ne 23. 3. 2025
Tematické akce