Mořské plody
proběhlo 6. října 2019 / Škola vaření

Popis akce
Naučíte se, jak vybírat a otevírat ústřice, spolu s jejich různými úpravami. Poznáte, jak uvařit kalamáry nebo chobotnice, osvojíte si přípravu slávek a krevet a na závěr si vychutnáte výtečný dezert.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 6. října 2019
Místo konání
LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Týden mořských specialit
Út 4. 2. - Ne 9. 2. 2025
Tematické akce

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu
Pátek 14. 2. 2025, 17:00
Degustace, Tematické akce

Chutě Lombardie – vyprodáno
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Pá 21. 3. - Ne 23. 3. 2025
Tematické akce

