Moderní beskydská degustace
proběhlo 17. října 2019 / Degustace
Popis akce
Čeká nás další degustační večer v Lobster Atmosphere. Tentokrát se podíváme s Dominikem Vaňkem a Alešem Galou z Vinařství Galafarm do Beskyd.
Ptáte se, kdo je Dominik Vaněk? Je to mladý a velice talentovaný kuchař z našich řad, který z Beskyd pochází a nabídne vám dokonalou kombinaci zdejší tradiční kuchyně v jeho moderním a osobitém stylu. Připojte se k nám a zjistěte, jak má chutnat New Wave Valašský frgál nebo třeba zelná polévka s houbovým ragú a terinkou z uzeného lososa.
Rozšiřte své obzory a poznejte tradiční české chutě v jiném pojetí, nebudete litovat!
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 17. října 2019
Místo konání
Lobster Restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc
Kapacita
50 osob
Cena
990 Kč (1 390 Kč s vinným párováním)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Italská večeře – vyprodáno
Neděle 25. 1. 2026, 17:00
Škola vaření
Ryby & mořské plody
Neděle 15. 2. 2026, 17:00
Škola vaření
Sladké, kynuté & voňavé
Neděle 22. 3. 2026, 17:00
Škola vaření
Jaro na talíři
Neděle 19. 4. 2026, 17:00
Škola vaření