Moderní beskydská degustace

proběhlo 17. října 2019 / Degustace

Moderní beskydská degustace

Popis akce

Čeká nás další degustační večer v Lobster Atmosphere. Tentokrát se podíváme s Dominikem Vaňkem a Alešem Galou z Vinařství Galafarm do Beskyd.

Ptáte se, kdo je Dominik Vaněk? Je to mladý a velice talentovaný kuchař z našich řad, který z Beskyd pochází a nabídne vám dokonalou kombinaci zdejší tradiční kuchyně v jeho moderním a osobitém stylu. Připojte se k nám a zjistěte, jak má chutnat New Wave Valašský frgál nebo třeba zelná polévka s houbovým ragú a terinkou z uzeného lososa.

Rozšiřte své obzory a poznejte tradiční české chutě v jiném pojetí, nebudete litovat!

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 17. října 2019

Místo konání

Lobster Restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Kapacita

50 osob

Cena

990 Kč (1 390 Kč s vinným párováním)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Italská večeře – vyprodáno

Italská večeře – vyprodáno

Neděle 25. 1. 2026, 17:00
Škola vaření

Ryby & mořské plody

Ryby & mořské plody

Neděle 15. 2. 2026, 17:00
Škola vaření

Sladké, kynuté & voňavé

Sladké, kynuté & voňavé

Neděle 22. 3. 2026, 17:00
Škola vaření

Jaro na talíři

Jaro na talíři

Neděle 19. 4. 2026, 17:00
Škola vaření