Maso a steaky exclusive – vyprodáno – nový termín

proběhlo 18. července 2021 / Škola vaření

Maso a steaky exclusive – vyprodáno – nový termín

Popis akce

KURZ JE VYPRODÁN
---
V kurzu Maso a steaky exclusive vás provedeme světem exkluzivních druhů mas, jako je hovězí wagyu, pluma z iberijského prasete, mořský ďas, žlutoploutvý tuňák, perlička a další. Exklusivní kurz s exklusivními dobrotami!

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 18. července 2021

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pá 18. 10. - Ne 20. 10. 2024
Tematické akce

Kuchyně severní Itálie

Kuchyně severní Itálie

Neděle 20. 10. 2024, 17:00
Škola vaření

Pečení se Stáňou

Pečení se Stáňou

Neděle 27. 10. 2024, 17:00
Škola vaření

Lanýžové degustační menu

Lanýžové degustační menu

Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce