Maso a steaky exclusive – vyprodáno – nový termín
proběhlo 18. července 2021 / Škola vaření
Popis akce
KURZ JE VYPRODÁN
---
V kurzu Maso a steaky exclusive vás provedeme světem exkluzivních druhů mas, jako je hovězí wagyu, pluma z iberijského prasete, mořský ďas, žlutoploutvý tuňák, perlička a další. Exklusivní kurz s exklusivními dobrotami!
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 18. července 2021
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
La Cucina Italiana – vyprodáno
Neděle 31. 3. 2024, 17:00
Škola vaření
Česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno
Neděle 14. 4. 2024, 17:00
Škola vaření
Festa Napoletana
Čt 18. 4. - Ne 21. 4. 2024
Tematické akce
Pasta & risotto – vyprodáno
Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Škola vaření