Maso a steaky exclusive

Neděle 20. 3. 2022, 17:00 / Škola vaření

Maso a steaky exclusive

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    V kurzu Maso a steaky exclusive vás provedeme světem exkluzivních druhů mas. Vyzkoušíme maso z přeštického prasete a naučíme se specialitu z jehněčích hřebínků. Aby byl tento kurz opravdu exklusivní, nemůže chybět hovězí Wagyu. Zkrátka exklusivní kurz s exklusivními dobrotami!

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 20. 3. 2022, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Tradiční vepřové hody

    Tradiční vepřové hody

    So 4. 12. - Ne 5. 12. 2021
    Venkovní akce

    Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

    Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

    Čtvrtek 9. 12. 2021, 18:00
    Tematické akce

    Silvestrovské menu

    Silvestrovské menu

    Pátek 31. 12. 2021, 17:00
    Degustace

    La Cucina Italiana – vyprodáno

    La Cucina Italiana – vyprodáno

    Neděle 23. 1. 2022, 17:00
    Škola vaření