Maso a steaky exclusive – vyprodáno

Neděle 20. 3. 2022, 17:00 / Škola vaření

Maso a steaky exclusive – vyprodáno

Popis akce

V kurzu Maso a steaky exclusive vás provedeme světem exkluzivních druhů mas. Vyzkoušíme maso z přeštického prasete a naučíme se specialitu z jehněčích hřebínků. Aby byl tento kurz opravdu exklusivní, nemůže chybět hovězí Wagyu. Zkrátka exklusivní kurz s exklusivními dobrotami!

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 20. 3. 2022, 17:00

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Vyzrálé hovězí steaky od Maso Klouda

Vyzrálé hovězí steaky od Maso Klouda

Čt 20. 1. - Po 24. 1. 2022
Tematické akce

La Cucina Italiana – vyprodáno

La Cucina Italiana – vyprodáno

Neděle 23. 1. 2022, 17:00
Škola vaření

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

Pondělí 14. 2. 2022
Degustace, Tematické akce

Francouzská kuchyně – vyprodáno

Francouzská kuchyně – vyprodáno

Neděle 20. 2. 2022, 17:00
Škola vaření