Maso a houby

Neděle 30. 10. 2022, 17:00 / Škola vaření

Maso a houby

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Kombinace masa a hub je velmi oblíbená nejen v českých zemích. Na jídla z obou druhů surovin narazíte v Polsku, Německu, Číně, nebo Itálii. Ne všude vyrážejí lidé do lesů jako ve střední Evropě, ale spolehnou se na pěstírny a supermarkety. Na našem kurzu si vyzkoušíte, jak připravit kvalitní hovězí roštěnec s restovanými houbami a dýní, gnocchi s houbami a šalotkou a křepelku s houbovým ragú. Vařit budeme ze sezónních hub, které budou právě dostupné na trhu.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 30. 10. 2022, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Sea food party – vyprodáno

    Sea food party – vyprodáno

    Neděle 29. 5. 2022, 17:00
    Škola vaření

    Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

    Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

    Čtvrtek 9. 6. 2022, 18:00
    Tematické akce

    Grill Mix Party – vyprodáno

    Grill Mix Party – vyprodáno

    Neděle 26. 6. 2022, 17:00
    Škola vaření

    Maso – Oheň – Chianti

    Maso – Oheň – Chianti

    Pátek 15. 7. 2022, 18:00
    Degustace, Tematické akce