Maso a houby

proběhlo 30. října 2022 / Škola vaření

Maso a houby

Popis akce

Kombinace masa a hub je velmi oblíbená nejen v českých zemích. Na jídla z obou druhů surovin narazíte v Polsku, Německu, Číně, nebo Itálii. Ne všude vyrážejí lidé do lesů jako ve střední Evropě, ale spolehnou se na pěstírny a supermarkety. Na našem kurzu si vyzkoušíte, jak připravit kvalitní hovězí roštěnec s restovanými houbami a dýní, gnocchi s houbami a šalotkou a křepelku s houbovým ragú. Vařit budeme ze sezónních hub, které budou právě dostupné na trhu.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 30. října 2022

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pasta & risotto – vyprodáno

Pasta & risotto – vyprodáno

Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Škola vaření

Shrimps & mussels

Shrimps & mussels

Neděle 16. 6. 2024, 17:00
Škola vaření

Středomořské grilování

Středomořské grilování

Neděle 28. 7. 2024, 16:00
Škola vaření

Toskánsko na grilu

Toskánsko na grilu

Neděle 25. 8. 2024, 16:00
Škola vaření