Maso a houby

proběhlo 30. října 2022 / Škola vaření

Maso a houby

Popis akce

Kombinace masa a hub je velmi oblíbená nejen v českých zemích. Na jídla z obou druhů surovin narazíte v Polsku, Německu, Číně, nebo Itálii. Ne všude vyrážejí lidé do lesů jako ve střední Evropě, ale spolehnou se na pěstírny a supermarkety. Na našem kurzu si vyzkoušíte, jak připravit kvalitní hovězí roštěnec s restovanými houbami a dýní, gnocchi s houbami a šalotkou a křepelku s houbovým ragú. Vařit budeme ze sezónních hub, které budou právě dostupné na trhu.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 30. října 2022

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pá 27. 1. - Ne 29. 1. 2023
Tematické akce

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

Úterý 14. 2. 2023
Degustace, Tematické akce

Antipasti & tapas – vyprodáno

Antipasti & tapas – vyprodáno

Neděle 19. 2. 2023, 17:00
Škola vaření

Chutě a vůně orientu – vyprodáno

Chutě a vůně orientu – vyprodáno

Neděle 26. 3. 2023, 17:00
Škola vaření