Lovecká sezóna

proběhlo 24. listopadu 2019 / Škola vaření

Lovecká sezóna

Popis akce

Jelen, srna nebo divočák. Kýta, hřbet nebo krk. Jestli se budete chtít vyšvihnout na vysoké úrovni, anebo jen připravit nedělní oběd pro své nejbližší, tento kurz vám ukáže jak na to! Podzimně laděné recepty z vás udělají mistra ve vaší kuchyni.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 24. listopadu 2019

Místo konání

LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

Úterý 14. 2. 2023
Degustace, Tematické akce

Antipasti & tapas – vyprodáno

Antipasti & tapas – vyprodáno

Neděle 19. 2. 2023, 17:00
Škola vaření

Chutě a vůně orientu – vyprodáno

Chutě a vůně orientu – vyprodáno

Neděle 26. 3. 2023, 17:00
Škola vaření

Sladkovodní ryby

Sladkovodní ryby

Neděle 23. 4. 2023, 17:00
Škola vaření