Lovecká sezóna

proběhlo 24. listopadu 2019 / Škola vaření

Lovecká sezóna

Popis akce

Jelen, srna nebo divočák. Kýta, hřbet nebo krk. Jestli se budete chtít vyšvihnout na vysoké úrovni, anebo jen připravit nedělní oběd pro své nejbližší, tento kurz vám ukáže jak na to! Podzimně laděné recepty z vás udělají mistra ve vaší kuchyni.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 24. listopadu 2019

Místo konání

LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Maso – Oheň – Chianti

Maso – Oheň – Chianti

Pátek 20. 9. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce

Hříbková sezóna

Hříbková sezóna

Neděle 29. 9. 2024, 17:00
Škola vaření

Kuchyně severní Itálie

Kuchyně severní Itálie

Neděle 20. 10. 2024, 17:00
Škola vaření

Pečení se Stáňou

Pečení se Stáňou

Neděle 27. 10. 2024, 17:00
Škola vaření