Lovecká sezóna – vyprodáno
Neděle 15. 10. 2023, 17:00 / Škola vaření

Popis akce
Troufnete si na zvěřinu? Po této škole vaření s šéfkuchařem Tomášem Juříkem určitě řeknete ano. Vysvětlí vám základní postupy i kuchařské vychytávky a naučí vás připravovat jelení ragú s pastou, prso z perličky s lanýži nebo filet z daňka s černým kořenem. Sladkou tečkou bude sezónní dýňový crème brûlée.
*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 15. 10. 2023, 17:00
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2990 Kč (se zástěrou 3 390 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Prémiové maso & ryby
Neděle 29. 10. 2023, 17:00
Škola vaření

Sushi class
Neděle 5. 11. 2023, 17:00
Škola vaření

Seafood party
Neděle 19. 11. 2023, 17:00
Škola vaření

