Lovecká sezóna

Neděle 16. 10. 2022, 17:00 / Škola vaření

Lovecká sezóna

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Tak tohle už je vyšší dívčí – zvěřina na několik způsobů. S našimi zkušenými kuchaři to ale pro vás bude hračka a na nadcházející loveckou sezónu budete perfektně připraveni. Začneme základem – kančím ragú, které je doma nejen u nás, ale zejména v alpských zemích – Slovinsku, Rakousku nebo Itálii. Naučíte se také, jak připravit jelení hřbet s hlívou a jalovcem a muflona s houbami. Na konci kurzu se odpoutáme od masitých jídel a vyzkoušíme dezert – hrušky na víně. Jednoduchý recept, kterým s lehkostí okouzlíte i vybranou společnost.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 16. 10. 2022, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Sea food party – vyprodáno

    Sea food party – vyprodáno

    Neděle 29. 5. 2022, 17:00
    Škola vaření

    Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

    Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

    Čtvrtek 9. 6. 2022, 18:00
    Tematické akce

    Grill Mix Party – vyprodáno

    Grill Mix Party – vyprodáno

    Neděle 26. 6. 2022, 17:00
    Škola vaření

    Maso – Oheň – Chianti

    Maso – Oheň – Chianti

    Pátek 15. 7. 2022, 18:00
    Degustace, Tematické akce