Lovecká sezóna
proběhlo 24. listopadu 2019 / Škola vaření

Popis akce
Jelen, srna nebo divočák. Kýta, hřbet nebo krk. Jestli se budete chtít vyšvihnout na vysoké úrovni, anebo jen připravit nedělní oběd pro své nejbližší, tento kurz vám ukáže jak na to! Podzimně laděné recepty z vás udělají mistra ve vaší kuchyni.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 24. listopadu 2019
Místo konání
LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Lobster Food Fest vol. IV
Sobota 17. 5. 2025, 11:00
Venkovní akce

Chřestová sezóna
Neděle 25. 5. 2025, 17:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Čtvrtek 29. 5. 2025, 17:00
Degustace, Tematické akce

Antipasti & Insalata
Neděle 22. 6. 2025, 17:00
Škola vaření

