Lobster, shrimps & mussels – VYPRODÁNO

proběhlo 2. srpna 2020 / Škola vaření

Lobster, shrimps & mussels – VYPRODÁNO

Popis akce

Šéfkuchař František Pospíšil vás naučí, jak připravit plody moře tak, abyste již nikdy neudělali chybu.
Připravíte si tradiční slávky na víně nebo v úpravě s rajčaty San Marzano, které budou podávané s domácím italským pečivem, které si také upečete.
Dále se naučíte originální neapolský recept na skvělé spaghetti alle vongole s domácí pastou.
Ukážete si recept na skvělý lehký předkrm z mušlí sv. Jakuba, podávané s omáčkou z cideru a olejem z čerstvé petrželky.
Dále se můžete těšit na čerstvé tygří krevety s omáčkou z vína a čerstvých rajčat a jako hlavní chod následuje největší pecka - ukážete si, jak připravit čerstvého živého humra na italském risottu.
A nesmíme zapomenout i na sladkou tečku v podobě šlehaného sýru mascarpone s čerstvým ovocem a piškoty Savoiardi.
 

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 2. srpna 2020

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pasta & risotto – vyprodáno

Pasta & risotto – vyprodáno

Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Škola vaření

Shrimps & mussels

Shrimps & mussels

Neděle 16. 6. 2024, 17:00
Škola vaření

Středomořské grilování

Středomořské grilování

Neděle 28. 7. 2024, 16:00
Škola vaření

Toskánsko na grilu

Toskánsko na grilu

Neděle 25. 8. 2024, 16:00
Škola vaření