La Cucina Italiana – vyprodáno
proběhlo 14. června 2020 / Škola vaření
Popis akce
Naučíte se připravit Carpaccio di culo se salsou verde a česnekovým olejem tak, jak ho připravují v Toskánsku. Podávat ho budeme s čerstvě upečenou focacciou, kterou si také sami uděláme. Dále budou následovat plněné tortelloni, které po našem kurzu budete umět vyrábět jako rodilí italové. A samozřejmě nesmíme zapomenout na vynikající italské risotto s mořskými plody. U ryb zůstaneme a ukážeme si, jak na Sicílii tradičně připravují pečenou pražmu. Itálie však není jen o rybách a mořských plodech, a proto ze Sicílie zamíříme na sever a ukážeme si, jak se dělá známé ossobuco. Vše zakončíme přípravou klasického dezertu jménem Zabaglione, pocházející z oblasti Piemonte.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 14. června 2020
Místo konání
Lobster Atmosphere
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Pá 18. 10. - Ne 20. 10. 2024
Tematické akce
Kuchyně severní Itálie – vyprodáno
Neděle 20. 10. 2024, 17:00
Škola vaření
Pečení se Stáňou
Neděle 27. 10. 2024, 17:00
Škola vaření
Lanýžové degustační menu
Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce