La Cucina Italiana – nový termín

proběhlo 12. září 2021 / Škola vaření

La Cucina Italiana – nový termín

Popis akce

Společně s šéfkuchařem Františkem Pospíšilem si jako předkrm připravíme hovězí tagliatu s bylinkovou salsou. Dále si ukážeme, jak na domácí bramborové gnocchi s pancettou, čekankou a gorgonzolou a podíváme se společně na to, jak připravit skvělou sicilskou specialitu, kterou je hovězí braciola pečená s rajčaty, ke které si upečeme výtečné brambory s pestem a parmazánem. A sladkou tečkou budou klasické koblížky zeppolini.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 12. září 2021

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Ryby & mořské plody

Ryby & mořské plody

Čtvrtek 24. 4. 2025, 11:00
Degustace, Tematické akce

Lobster Food Fest vol. IV

Lobster Food Fest vol. IV

Sobota 17. 5. 2025, 11:00
Venkovní akce

Chřestová sezóna

Chřestová sezóna

Neděle 25. 5. 2025, 17:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Čtvrtek 29. 5. 2025, 17:00
Degustace, Tematické akce