La Cucina Italiana – nový termín
proběhlo 12. září 2021 / Škola vaření
Popis akce
Společně s šéfkuchařem Františkem Pospíšilem si jako předkrm připravíme hovězí tagliatu s bylinkovou salsou. Dále si ukážeme, jak na domácí bramborové gnocchi s pancettou, čekankou a gorgonzolou a podíváme se společně na to, jak připravit skvělou sicilskou specialitu, kterou je hovězí braciola pečená s rajčaty, ke které si upečeme výtečné brambory s pestem a parmazánem. A sladkou tečkou budou klasické koblížky zeppolini.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 12. září 2021
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Festa Napoletana
Čt 18. 4. - Ne 21. 4. 2024
Tematické akce
Pasta & risotto – vyprodáno
Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Škola vaření
Shrimps & mussels
Neděle 16. 6. 2024, 17:00
Škola vaření
Středomořské grilování
Neděle 28. 7. 2024, 16:00
Škola vaření