La Cucina Italiana – nový termín

proběhlo 12. září 2021 / Škola vaření

La Cucina Italiana – nový termín

Popis akce

Společně s šéfkuchařem Františkem Pospíšilem si jako předkrm připravíme hovězí tagliatu s bylinkovou salsou. Dále si ukážeme, jak na domácí bramborové gnocchi s pancettou, čekankou a gorgonzolou a podíváme se společně na to, jak připravit skvělou sicilskou specialitu, kterou je hovězí braciola pečená s rajčaty, ke které si upečeme výtečné brambory s pestem a parmazánem. A sladkou tečkou budou klasické koblížky zeppolini.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 12. září 2021

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Středomořské grilování

Středomořské grilování

Neděle 11. 8. 2024, 17:00
Škola vaření

Toskánsko na grilu

Toskánsko na grilu

Neděle 25. 8. 2024, 16:00
Škola vaření

Maso – Oheň – Chianti

Maso – Oheň – Chianti

Pátek 30. 8. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce

Kuchyně Sardinie

Kuchyně Sardinie

Neděle 8. 9. 2024, 17:00
Škola vaření