Kuchyně severní Itálie
Neděle 20. 10. 2024, 17:00 / Škola vaření
Popis akce
Kdysi jsme patřili s regiony severní Itálie do jednoho státu. Proto když vyrazíte do Trentina nebo jižních Tyrol, najdete v menu některá jídla, která znáte od nás nebo z Rakouska. Italové však dokážou knedlíkům, vydatným polévkám nebo masům dodat osobitý šmrnc. A to se můžete naučit i vy, pokud si s naším šéfkuchařem Františkem Pospíšilem projdete školou vaření na téma Kuchyně severní Itálie.
Naučíte se: Špenátové knedlíky s máslem a parmazánem; Kachní prso s řeřichou a rozinkami; Gnocchi s gorgonzolou, čekankou a slaninou a další.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 20. 10. 2024, 17:00
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Pasta & risotto – vyprodáno
Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Škola vaření
Lobster Food Fest
Sobota 18. 5. 2024, 11:00
Venkovní akce
Shrimps & mussels
Neděle 16. 6. 2024, 17:00
Škola vaření
Středomořské grilování
Neděle 28. 7. 2024, 16:00
Škola vaření