Kuchyně severní Itálie

Neděle 20. 10. 2024, 17:00 / Škola vaření

Kuchyně severní Itálie

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Kdysi jsme patřili s regiony severní Itálie do jednoho státu. Proto když vyrazíte do Trentina nebo jižních Tyrol, najdete v menu některá jídla, která znáte od nás nebo z Rakouska. Italové však dokážou knedlíkům, vydatným polévkám nebo masům dodat osobitý šmrnc. A to se můžete naučit i vy, pokud si s naším šéfkuchařem Františkem Pospíšilem projdete školou vaření na téma Kuchyně severní Itálie.

    Naučíte se: Špenátové knedlíky s máslem a parmazánem; Kachní prso s řeřichou a rozinkami; Gnocchi s gorgonzolou, čekankou a slaninou a další.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 20. 10. 2024, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Pasta & risotto – vyprodáno

    Pasta & risotto – vyprodáno

    Neděle 12. 5. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Lobster Food Fest

    Lobster Food Fest

    Sobota 18. 5. 2024, 11:00
    Venkovní akce

    Shrimps & mussels

    Shrimps & mussels

    Neděle 16. 6. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Středomořské grilování

    Středomořské grilování

    Neděle 28. 7. 2024, 16:00
    Škola vaření