Jaro na talíři
Neděle 19. 4. 2026, 17:00 / Škola vaření
Popis akce
Sezónní kuchyně v plné síle. Pod vedením Tomáše Juříka si připravíte krém z medvědího česneku, kukuřičné kuře z francouzských chovů s jarní zeleninou a jehněčí kotletky s bylinkami. Kurz vás provede jarním trhem chutí, naučí vás vnímat suroviny v jejich přirozené sezóně a ukáže, že jednoduché jídlo může být i zároveň překvapivě noblesní.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 19. 4. 2026, 17:00
Místo konání
Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Snídaně je základ dne – vyprodáno
Neděle 23. 11. 2025, 17:00
Škola vaření
Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Čtvrtek 27. 11. 2025, 17:00
Degustace, Tematické akce
Podzim v Toskánsku
Neděle 30. 11. 2025, 17:00
Škola vaření
Italská večeře
Neděle 25. 1. 2026, 17:00
Škola vaření